Víte jaký online překladač milují mnozí cestovatelé? Možná o něm uslyšíte poprvé

Častým důvodem obav z individuálního cestování je jazyková bariéra. Proto mnozí lidé raději volí výjezdy z cestovkou, která jim zajistí veškerý servis a vše vyřídí za ně. V horším případě raději ani nikam nevyjíždí. Pokud jsou jazyková bariéra a obavy z konverzace v cizím jazyce i vašim problémem, sáhněte prostě a jednoduše po překladači. Ne všechny ale překládají kvalitně a jejich obsluha je mnohdy složitější.

Zkušení cestovatelé, právě pro dokonalost překladu a jednoduchou obsluhu, často doporučují překladač SayHi. Možná o něčem takovém slyšíte poprvé a vězte, že nejste jediní. Je dokonce dost pravděpodobné, že znáte pouze překladač od společnosti Google. A ani v tom nebudete výjimkou. Google je prostě historicky nejrozšířenější.

Pokud tedy opravdu hledáte online překladač, který vaši jazykovou bariéru pošle k šípku, vyzkoušejte překladač SayHi. Tato aplikace velmi přesně a pečlivě přeloží vše, co mu ve svém rodném jazyce nadiktujete a automaticky text plynule odříká. Stejně samozřejmě přeloží i odpověď vašeho zahraničního konverzačního partnera. V nastavení si můžete zvolit, zda-li překlad bude odříkávat ženský nebo mužský hlas a stejně tak můžete nastavit i rychlost řeči.

Nutno podotknout, že ne všechny jazyky světa jsou v SayHi zatím zastoupeny. Nám osobně chybí například albánština, ale věříme, že časem i tento jazyk bude doplněn. Nicméně, jazyků v aplikaci zastoupených je dost nato, abyste mohli navštívit kteroukoli zemi na světě bez obav, že se nedomluvíte. Takže, vyrazte vstříc novým zážitkům a obejměte svět.

www.sayhi.com
Stáhnout pro iOS
Stáhnout pro Android

Zdroj: sayhi.com; redakce obejmisvet.cz

Doporučené články